ROBAFUM, CARLOS

Carlos Robafum és el pseudònim de Carlos Janer Boada, nascut a Girona. Va cursar estudis de cuina a l'Escola d'Hostaleria de Girona, i des de ben jove s'ha format com a cuiner en diferents restaurants de les comarques de Girona, Barcelona i País Basc. No és només un aficionat a la cuina, sinó que amb els anys ha esdevingut un autèntic expert i un professional dels fogons, que dedica el seu temps a assessorar empreses de restauració i a crear les cartes de diversos restaurants. També exerceix de fotògraf gastronòmic. Robafum és també un col·leccionista incansable de llibres de cuina. La seva biblioteca gastronòmica és àmplia i molt variada, i hi destaquen els dos llibres que ell mateix ha publicat: Plats catalans amb arròs i 1714: Ingredients per a una cuina catalana, on combina la gastronomia, la història de Catalunya i el seu sentiment patriòtic.


Libros del autor

Ordenar y filtrar

Opciones

Ordenar por:

Filtros Quitar

Disponibilidad:

Sección:

Editorial / Marca: